La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 16 de desembre de 2015

Plaça del Pare Domènech
(antic barri de la Figuereta)
València

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Detall d'una postal trobada a un web de subhastes, que teniu ací (podeu descarregar la imatge ací). 


La barraca estava en l'antic barri de la Figuereta, ara Plaça del Pare Domènech, junt a l'Avinguda Pius XII, de València. En l'entrada del 4 de maig de 2014 ja hi havia una explicació d'aquesta barraca, les imatges de la qual tornem a copiar ací:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada