La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 2 de desembre de 2015

Carrer del Santíssim Crist de la Salut
El PalmarPodeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia de la col·lecció particular de Gregorio (Gregsc), pujada al Foro Remember Valencia III (enllaç ací). Al fons, darrere del personatge amb la camisa blanca, es veuen unes barraques que estarien a l'actual carrer del Santíssim Crist de la Salut d'El Palmar. Aquestes barraques estarien en línia d'altres que ja aparegueren en aquesta altra fotografia pujada al blog. Les barraques d'avui estarien més a la dreta (més al sud).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada