La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 23 de desembre de 2015Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia esteroscòpica de barraques, procedent de l'Arxiu de Girona, sense ubicació ni datació. Pertany a la firma "Relley" i porta la inscripció
VALENCIA - 2ª serie
Nº 15 - Barraca típica

Pertany a la mateixa sèrie que aquesta altra, que ja fou pujada al blog el dia 6/10/2014. A l'Arxiu de Girona hi ha una versió de més qualitat, que reproduirem i que es pot descarregar ací:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada