La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 14 de desembre de 2015

El Perelló, L'Albufera

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia d'El Perelló, sense datació, en la qual es pot veure una barraca. Ací teniu una ampliació (que podeu descarregar ací):


Podeu comparar-la amb aquesta altra postal, ja publicada al blog el 22 de juny de 2014:


La imatge superior forma part d'una sèrie de fotografies pujades al Foro Remember València III pel seu membre "Gregsc" (Gregorio), que podeu veure ací i que són les següents (podeu descarregar la imatge ací):


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada