La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 6 d’agost de 2015

Barraques de Llàcer II,
La Torre, 1969Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Barraques representades en una postal, de la firma Durá Velasco, datada el 1969. Ací teniu el dors, que podeu descarregar ací.

El dors diu:
Valencia. Nº 1035
i a continuació:
Valencia típica
en diversos idiomes.


Les barraques fotografiades són les mateixes que apareixen en aquestes imatges, que ja han estat pujades al blog:

Aquestes barraques són les que anomenarem Barraques de Llàcer II, a La Torre, segons identificació de Juan María Cerdán.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada