La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 29 d’agost de 2015

Barraca de Bruno (altra)
Camí del Francés
Carrera En Corts,
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent de la col·lecció d'Enrique Ibáñez, proporcionada al blog per Ángel Martínez. Porta la indicació "Barraca de Bruno", "Camí del Francés", Carrera en Corts" i la datació 1980. Cal dir que hi havia més d'una Barraca de Bruno a la Carrera en Corts. Considerem que aquesta no és la mateixa barraca ja identificada com la de Bruno en una entrada anterior, per la qual cosa la qualificarem com "altra".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada