La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 1 d’agost de 2015

Barraques de Llàcer (o de Llàtzer) II
La TorrePodeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal procedent d'una casa de subhastes, sense datació ni ubicació. Ací teniu el dors, que podeu descarregar fent clic ací.Es tracta d'una postal de la firma Durá Velasco. Amb el número 1033 (difícil lectura). El text al dors diu:
Valencia típica
en diversos idiomes.

Es tracta de les mateixes barraques que ja hem vist en aquesta altra postal:


Addenda. Juan Maria Cerdán les ha identificades com les Barraques de Llàcer II.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada