La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 25 d’agost de 2015

Barraques de Montoliu, El Saler
(barraques amb els números 10 o 12  i 14)


Podeu descarregar la imatge, fent clic ací. Postal probablement d'Escudo de Oro, procedent d'un web de subhastes. Sense datació. Correspon a les Barraques de Montoliu (numerades 10, 12 o 14), i a la mateixa sèrie que aquestes altres postals, que ja han aparegut al blog, pel fet que són els mateixos personatges els retratats.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada