La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 9 d’agost de 2015

Barraca de Berga
també: Barraca de Voret
Pinedo
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Dibuix de l'antiga església de Pinedo, a l'esquerra de la qual es veu la Barraca de Voret. Aquest dibuix està en la portada del llibre de Juli Navarro i Gimeno, Pinedo. Més de cent anys d'història (València: autoedició, 1999). Ací teniu la reproducció de la portada sencera, que podeu descarregar ací.
Aquesta barraca, desapareguda per la construcció del riu nou, ja ha aparegut en fotografia al blog. La teniu ací:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada