La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 11 d’agost de 2015

En primer pla: Barraques de Porra,
Al fons: Barraques de Belenguer, 1979
Senda de la Capelleta, 18
Actual Avinguda de TarongersPodeu descarregar la fotografia fent clic ací. Fotografia de Luis Nava, datada en setembre de 1979 i publicada per Ángel Martínez (en les etiquetes d'aquest blog: AMM) en el seu blog La Valencia desaparecida (6 de julio de 2015) (http://valenciadesaparecida.blogspot.com.es). Al fons es poden veure les Barraques de Belenguer.
El mateix Ángel Martínez ha localitzat la ubicació actual, que correspon a l'actual Avinguda de Tarongers. Ací teniu la fotografia de la ubicació actual d'Ángel Martínez (que podeu descarregar ací).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada