La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 9 de març de 2016

Barraca de Cal Cabut
Camí de Vera, La Carrasca, 1971

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia de la col·lecció d'Enrique Ibáñez, proporcionada al blog per Ángel Martínez, que està ubicada al camí d'Algirós i datada el 1971. És la Barraca de Cal Cabut, que es trobava al Camí de Vera, a La Carrasca, en un lloc que, a hores d'rar, qeda dins del campus de la Universitat Politècnica de València. Aquesta barraca ja ha estat pujada al blog, amb aquesta imatge:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada