La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 10 de març de 2016

Barraques de Montoliu
Números 10, 12 i 14
El Saler
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Encetem una nova sèrie de fotografies de les Barraques de Montoliu, sense dubte les més fotografiades. Aquesta imatge procedeix d'una postal que es troba a un web de subhastes.
Les Barraques de Montoliu es trobaven al Saler, a la vora de la carretera, i en la seua part posterior tenien el pati o corral que es pot veure. Foren enderrocades i es construí una finca. La seua ubicació correspon a la fotografia següent, que podeu descarregar fent clic ací.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada