La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 18 de març de 2016

El Saler
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Magnífica fotografia aèria del poble d'El Saler, on es poden veure nombroses barraques. Junt a la carretera es poden veure les barraques de Montoliu i a la part de baix, junt a la Casa de la Demanà (amb torre miramar) la barraca pujada en el blog d'ahir. Ací ho teniu indicat (podeu descarregar ací):
 La fotografia es troba a la Casa de la Demanà.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada