La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 7 de març de 2016

Barraques de Llàcer II
La TorrePodeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent de la col·lecció d'Enrique Ibáñez, proporcionada al blog per Ángel Martínez, que representa unes barraques identificades com les de Llácer. Pensem que són les que hem anomenat Barraques de Llácer II, que es trobaven a La Torre, i no les que hem anomenat Barraques de Llácer I, que són les del post d'ahir. Adoneu-vos dels dos pintors que es poden veure a l'angle inferior esquerre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada