La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 15 de març de 2016

Barraca de la Torre del Marenyet
Cullera, 2016Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Singular construcció en forma de barraca o barraca moderna o modernitzada, que es troba a Cullera, al camí de l'Estany, a les coordenades 39º08'29.4"N 0º14'41.2"W. A la porta te un rètol que diu: "BARRACA". El seu nom en Google és Torre del Marenyet, per la qual cosa l'etiquetarem ací com "Barraca de la Torre del Marenyet". Podeu veure-la en Google fent clic ací.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada