La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 12 de març de 2016

Barraques de Montoliu
El Saler


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Imatge procedent d'un web de subhastes que correspon a una postal de la casa JDP (José Durá Pérez). El dors de la postal el teniu ací (podeu descarregar-lo fent clic ací). Diu:

VALENCIA - 1007
Barracas de Montoliu en el Saler
Barracas de Montoliu en Saler
Typical Barracas and [sic] Montoliu [il·legible] SalerCorrespon a les Barraques de Montoliu, igual que les imatges d'ahir i despús-ahir.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada