La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 16 de març de 2016

Barraques de Llàcer, Barraques del Cotofio
Camí del Cotofino, La Torre
Anys 70
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia de Francesc Jarque publicada en el Levante del 2/3/2016 (article ací). S'hi poden veure les Barraques de Llàcer I (esquerra) i les Barraques del Cotofio (dreta), ubicades al Camí del Cotofino de La Torre. La fotografia està datada, al peu de foto, als anys setanta, per la qual cosa la datarem ací ca. 1970.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada