La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 8 de maig del 2015

Barraques de Tramoyeres
Carrer R. Rafael Tramoyeres, 18, Benimaclet


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Barraques de Tramoyeres, que es trobaven al carrer R. Rafael Tramoyeres, 18, de Benimaclet. La fotografia fou pujada al blog Remember València (ací), per Xavier Oms (Smox). Procedeix, segons ell, d'una fotografia pujada per Alex Barros al projecte 46020.org. Les Barraques de Tramoyeres ja havien aparegut al blog:




Amb aquesta inhabitual imatge de barraques nevades hem arribat a l'entrada 500 d'aquest blog.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada