La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 25 de juny de 2015

Barraca de Coca
Carrera del Riu (Abans, Camí Nou del Saler), 148/258.
Albufera


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent d'un web de subhastes, sense ubicació ni datació. El dors de la postal és aquest (que podeu descarregar ací):


Aquesta fotografia sembla correspondre a la mateixa que la postal de l'entrada de demà i probablement és la mateixa barraca que la de la imatge pujada els dies 22/11/2014 i 21/05/2015, que són respectivament:
Juan María Cerdán l'ha identificada com la Barraca de Coca al Foro Remember Valencia (ací). Aquesta barraca està junta  altres dues, anomenades les Barraques de Coca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada