La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 26 de juny de 2015

Barraca de Coca
Carrera del Riu (Abans, Camí Nou del Saler), 136/246.
AlbuferaPodeu descarregar la imatge fent clic ací. Correspon a una postal, procedent d'un web de subhastes, feta amb la mateixa fotografia de l'entrada d'ahir.
Juan María Cerdán l'ha identificada com la Barraca de Coca al Foro Remember Valencia (ací). Aquesta barraca està junta  altres dues, anomenades les Barraques de Coca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada