La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 2 de juny de 2015
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Sense ubicació, ni datació. La fotografia de barraques inclosa en aquesta postal (procedent d'un web de subhastes), ja havia estat pujada al blog el 18 d'abril de 2015. La teniu ací:
Addenda

Juan María Cerdán ens ha comunicat que dues imatges publicades al blog els dies 18/5/2014 i 27/3/2015 corresponen a les mateixes barraques que anomenarem provisionalment "Barraques del forn". Són, respectivament, aquestes imatges:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada