La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 7 de juny de 2015

Barraca número 96Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Altres imatges de detall ací, ací i ací. La imatge és la fotografia gran (55x61), emmarcada (60x66), que es posa a la venda en el bloc "Oportunitats i saldos" (ací). La persona responsable del blog s'ha posat amablement en contacte per informar-nos de la fotografia i de la seua venda.
Sense datació, ni ubicació. L'anomenarem Barraca número 96, pel número de la façana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada