La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 24 de juny de 2015


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal collage, procedent d'un web de subhastes, on hi ha una fotografia de barraques, sense datació ni ubicació. Ací en teniu una ampliació (que podeu descarregar ací)


Ací teniu el dors de la targeta postal  (que podeu descarregar ací)

Com es pot veure al dors, la postal pertany a la firma "Escudo de Oro", té Dipòsit Legal de 2002 i està circulada el 2005. Prendrem 2002 com a datació de la fotografia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada