La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 29 de juny de 2015

Barraca de la Palmera (altra)


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent d'un web de subhastes, sense datació ni ubicació. L'anomenarem "Barraques de la Palmera II" perd distingir-la de la "Barraca de la Palmer I", que són les Barraques del Col·loquier, de la qual ja hem pujat diverses fotografies. Aquesta és distinta per la posició de la barraca gran i la menuda respecte de la palmera.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada