La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 30 de juliol de 2015

Entrada esmenada

Barraca del Mariner
Camí del Pou de Aparisi, actual carrer General Urrutia, 72.
Prop de la Carrera En Corts, ValènciaPodeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent d'una col·lecció particular, sense ubicació, ni datació. La fàbrica de Frigorífics Montoliu, que es veu al fons, estava en la Carrera En Corts, segons informació facilitada per Ángel Martínez.
Ángel Martínez l'ha identificada al seu blog com la Barraca del Mariner (o del Marino).
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada