La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 11 de juliol de 2015

Barraques de Pastor
Camí del Cotofino, La Torre (València)


Podeu descarregar aquesta imatge fent clic ací. Aquesta fotografia i la d'ahir pertanyen a una col·lecció particular i mostren les Barraques de Pastor, junt al Camí del Cotofino (o Cotofio), a La Torre (anomenarem "Cotofio" seguint el llibre de José González Rodrigo, Caminando por la vega de la Torre).
S'hi pot veure als fons el campanar de Sant Marcel·lí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada