La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 16 de juliol de 2015

Barraques de Porra
València, 1981
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia d'una col·lecció particular que mostra dues barraques en molt mal estat. Al dors de la fotografia hi ha escrit:
Junio 1981
Sr Peris F
D'aquestes anotacions deduirem la datació de la fotografia. Pel que fa a la ubicació, Ángel Martínez les ha identificades com les Barraques de Porra.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada