La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 15 de juliol de 2015

Barraques de Navarro
València, 1970


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent d'una col·lecció particular. Als dors, la fotografia està datada el 1970. La fotografia ha estat ubicada per Ángel Martínez en l'entrada 5527 del Foro Remember València, en la qual ha afegit també aquestes fotografies aèries de les barraques, de 1980 i de 2010, quan ja havien desaparegut per l'ampliació de la Universitat Politècnica de València (que podeu descarregar ací i ací)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada