La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 6 de juliol de 2015

Barraques de Panach
Camí de Farinós,
Partida de Vera, València

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Un altra versió de la fotografia, ací. Fotografia de les Barraques de Panach, que encara es troben al Camí de Farinós de València. Ací podeu descarregar l'informe de l'Ajuntament de València sobre aquestes barraques. En els pròxims dies publicarem més fotografies de les Barraques de Panach.
La fotografia és de Toni Duarte i ha estat publicada pel diari digital La Veu del País Valencià diverses vegades; també fou pujada als wesb Pinterest i Flickr per l'usuari "Abariltur".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada