La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 2 de juliol de 2015

Castellar-Oliveral, 2015Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent d'un article publicat en Levante, el 31 de maig de 2015. Es tracta de dues barraques a Castellar-Oliveral. Ací teniu una còpia de l'article en la versió digital (que podeu descarregar ací o, en pdf, ací). No s'hi indica la persona autora de la fotografia.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada