La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 19 de juliol de 2015

Barraques de Pastor
Camí del Cotofino
La Torre, 1982Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent d'una col·lecció particular, que representa unes barraques que hem pogut identificar com les del Pastor, al camí del Cotofino (o Cotofio). Al dors de la fotografia hi ha escrit:
1.82 La Torre
Per la qual cosa suposarem que la fotografia és de gener de 1982.
Per més informació sobre aquestes barraques i les veïnes, les del Cotofio i les del Cantari, feu servir les etiquetes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada