La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 5 de juliol de 2015

Barraca de Montañana, La Carrasca


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. En aquesta fotografia es pot veure la Barraca de Montañana (o Montanyana), que es trobava a La Carrasca. Ací teniu una ampliació de detall (que podeu descarregar ací).


La fotografia fou pujada pel membre "Tot per l'aire" en el Foro Remember Valencia III (enllaç ací). Podem suposar que la fotografia és dels anys 80.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada