La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 13 de juliol de 2015

Barraca de Bruno,
Camí dels Catarros
València, març de 1996Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent d'una col·lecció particular, datada en març de 1996, on es pot veure la Barraca de Bruno, que encara es conserva, al Camí dels Catarros, al sud del carrer d'Antonio Ferrandis. Ací la teniu al plànol de 1944-1929 (que podeu descarregar ací).


Per veure la situació actual, segons Google Maps, feu clic ací.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada