La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 12 de gener de 2016

1929


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquesta imatge ja fou pujada al nostre blog. De fet, fou la primera imatge pujada. La repetim perquè Ángel Martínez ens ha proporcionat una nova imatge (procedent, sembla, d'EBay), en la qual s'aprecien més detalls, com ara, l'habitatge de l'esquerra i que allò que hi ha a la dreta és una altra barraca. També, la nova aportació permet la datació de la imatge, perquè hi ha el dors, datat el 1929, com podeu veure ací (podeu descarregar la imatge ací).


És una postal de Roisin.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada