La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 18 de gener de 2016Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Es tracta d'un cromo de l'àlbum anomenat "Segon Àlbum de Gallina Blanca", que ja ha aparegut en aquest blog. Ací teniu un full (que podeu descarregar ací). El cromo reproduït correspon al buit de dalt a l'esquerra, on diu:
Exterior de dos barracas.
Puerta de entrada.
Sense datació, ni ubicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada