La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 16 de gener de 2016

Barraques de Llácer I
Camí del Cotofino
La Torre, 1979
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia de Luis Nava d'unes barraques de La Torre,  que són probablement les Barraques de Llàcer I, encara que també podrien ser les Barraques del Cotofio (o Cotofino), al Camí del Cotofino de La Torre. La fotografia, proporcionada per Ángel Martínez, està datada el 1979

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada