La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 7 de gener de 2016

Barraques de Sales
Av. Dr. Tomás Sala 2, València
1973

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Portada del llibre de Pilar Tortosa La tierra manda, publicat per l'editorial Prometeo de València el 1973. La fotografia de la portada correspon a les Barraques de Sales. Disposem d'altres imatges d'aquest llibre, que podeu descarregar ací i ací.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada