La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 27 de gener de 2016

Barraques a l'Avinguda Blasco Ibáñez, 31 aprox, 1936.Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia aèria, realitzada poc abans de la Guerra Civil, d'un mitin al camp del Mestalla. La fotografia està manllevada del Foro Remember Valencia I. Ací en teniu un altra del mateix esdeveniment (que podeu descarregar ací) aportada pel compte de twitter @manuelalbelda.
En la part superior esquerra de la fotografia inicial es poden veure les barraques que ja hem pujat al blog, ubicades aproximadament en l'actual Avinguda de Blasco Ibáñez 31. Podeu descarregar l'ampliació fent clic ací). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada