La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 12 d’octubre de 2014

AlboraiaPodeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia esteroscópica procedent de l'Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya (AFCEC), digitalitzada dins del projecte Memòria Digital Catalana. No té indicació d'ubicació ni de datació. Altres fotografies de barraques, també esteroscòpiques del mateix arxiu, corresponen a fotografies fetes des del tren procedent de Barcelona i ubicades a l'entrada de València, a La Carrasca.
Addenda: Són identificades a les entrades de l'1 i el 2 d'abril de 2015, com les "Barraques 'número 401'",  la dreta i les "Barraques de Lliso, al centre de les fotografies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada