La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 15 d’octubre de 2014

El Saler, 1928


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Imatge publicada en el llibre de José Huguet Chanzá La semana gráfica. Portadas, imágenes y anuncios (1926-1932) . El peu de foto diu:
D.ª Elena Ortúzar (x), viuda del insigne novelista Blasco Ibáñez, en su visita al poblado del Saler, donde estuvo para admirar los parajes tan magníficamente descritos por su esposo en Cañas y barros. [Fotografía de] José M.ª Cabedo, 1928.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada