La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 26 d’octubre de 2014

Entrada de Fernandet, El Perelló


Podeu descarregar la fotografia, fent clic ací. Fotografia proporcionada per Josep L'Escrivà en la plana 215 del seu llibre Les nostres barraques (1976). Informa que és una de les cinc o sis barraques que es conservaven a l'Entrada de Fernandet, al Perelló. Ara es conserva la dels contraforts, ja publicada ací, i una altra en molt mal estat (ací la fotografia de google). La plana sencera la teniu ací. Podeu descarregar-la, fent clic ací.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada