La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 24 d’octubre de 2014

Carrer de la Barraca, 162, València


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Aquesta imatge apareix en el llibre de Josep L'Escrivà, Les nostres barraques (1976). Suposarem que fou realitzada aquell any. Correspon a la mitja barraca que hi havia precisament al carrer de la Barraca, núm. 162 (el número es pot apreciar en la fotografia), i que ja va aparéixer en les entrades d'1 de maig i 3 d'agost de 2014. El full sencer del llibre de l'Escrivà (p. 210) el teniu ací. Podeu descarregar-lo fent clic ací.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada