La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 4 d’octubre de 2014

Grau, 1915
Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Aquesta fotografia, per Ángel Martínez (procedent de l'Arxiu de José Huguet), du la indicació "Grau 1915", que considerarem que és la ubicació i la datació. Per això les etiquetarem com Cabanyal-Canyamelar, encara que podrien estar en les proximitats d'alguns dels Camins al Grau que connectaven la ciutat amb els Poblats Marítims (per aixó les etiquetarem també com Camí del Cabanyal).
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada