La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 10 d’octubre de 2014

Barraca dels Goris


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Es tracta de la mateixa barraca de l'entrada d'ahir. La fotografia també fou aportada per Josep L'Escrivà en el seu llibre Les nostres barraques (1976), p. 198. Posa les dues fotografies (aquesta i la d'ahir) per mostrar els canvis en la barraca, palesos en la teulada. Data la fotografia en agost de 1976. La pàgina sencera és aquesta (que podeu descarregar fent clic ací).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada