La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 28 d’octubre de 2014

Barraca de Quintano, El PerellóPodeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia arreplegada per Josep L'Escrivà en el seu llibre Les nostres barraques (1976), que ell identifica com la Barraca de Quintano, ubicada al Perelló. Com altres barraques de la zona, presenta els característics contraforts. La plana sencera del llibre de l'Escrivà es reprodueix a continuació (la podeu descarregar fent clic ací).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada