La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 13 de setembre de 2014

Barraca del Coscó, Forn d'Alcedo
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Barraca fotografiada per Josep L'Escrivà en el seu llibre Les nostres barraques (1976), p. 163 (que podeu descarregar ací).Ell mateix la identifica com la Barraca del Coscó en Forn d'Alcedo, propietat del senyor Llop. Con es pot veure, la barraca ha patit una sèrie de transformacions. S'ha substituït la teulada i s'ha obert una segona porta en la façana.
Cal dir que al llibre de l'Escrivà hi ha una altra barraca del Coscó, ubicada en la Font de Sant Lluís, que ja va aparéixer al blog.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada