La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 21 de setembre de 2014

Barraca del Tendre, Natzaret

Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Fotografia procedent del llibre de Josep L'Escrivà, Les nostres barraques, 1976. Identifica la barraca, l'anomenada Barraca del Tendre, la ubicació, Natzaret, i el propietari, Josep Burgos. La fotografia es troba en la p. 173 del llibre, que teniu ací (podeu descarregar-la fent clic ací):


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada