La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 28 de setembre de 2014

Barraca del Roget o Barraca del Mos, Carpesa.
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia d'una barraca de Carpesa (Horta Nord) que apareix en el llibre de Josep L'Escrivà, Les nostres barraques (1976), p. 187, perfectament identificada com la Barraca del Roget o la Barraca del Mos, i propietat de Pasqual Ballester Albert. Ací teniu una reproducció de la plana, que podeu descarregar fent clic ací.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada