La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 12 de setembre de 2014

Barraques de Sales a l'Avinguda Doctor Tomás Sala, 2, València
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. És la continuació de la fotografia d'ahir. Els xiquets, amb vestit típic elles i amb vestit de faller (de l'època) ells, s'acosten a menjar la paella, mentre el major veu d'un barral valencià. Donarem com a datació l'any 1968, que és el de la segona postal de la sèrie, segons l'ordre de publicació en el blog.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada