La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 4 de setembre de 2014

Barraques de Montoliu, El Saler, ValènciaAcí teniu una altra fotografia (que podeu descarregar fent clic ací) interior de les Barraques de Montoliu, sense dubte les més fotografiades en el seu interior. A destacar el barral valencià damunt la taula.
Ací teniu el dors d'una altra postal igual que la representada:


Podeu descarregar fent clic ací. El text (escrit en castellà, francés i alemany: una clara referència al turisme) diu:
VALENCIA 75 Barracas de Montoliu. Cocina
Interior - Barraque du Montoliu Cuisine
intérieure - Montoliu's Barracks Inner
Kitchen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada